С какво ще запомним този ден? Споделяме с Република Северна

...
С какво ще запомним този ден? Споделяме с Република Северна
Коментари Харесай

Разговори, но не пред публика, ще решат как ще изглежда бъдещата коалиция

С какво ще запомним този ден?

Споделяме с Република Северна Македония Денят за народен печал след 46-имата починали на " Струма " и деветимата в село Рояк. Както знаем, рейс с македонска регистрация катастрофира, възпламени се и изгоря изцяло на автомагистрала " Струма " към 2 часа предходната нощ. В него са пътували 52-ма души, от които двамата водачи със северномакедонско поданство и 50 пасажери с албанско. А часове по-рано при пожара в дом за възрастни в село Рояк живота си изгубиха деветима души.

Инциденти и в чужбина. Най-малко двама души починаха след детонация в сръбски ракетен цех, покрай столицата Белград. Избухнало е ракетно гориво в цеховете на фабриката, в които се вършат противоградни ракети. А в Румъния трима души пострадаха при детонация, последвана от пожар, в компания " Аеростар ", профилирана в произвеждане и ремонт на авиационно съоръжение.

" Продължаваме промяната " инициира серия от договаряния с специалисти по тематиките " Икономика ", " Енергетика ", " Правосъдие " и " Транспорт ", предавани онлайн. Според Страхил Делийски договарянията за образуване на обединения пред аудитория не са ефикасни - още от коментара на политолога ще чуете в подкаста.

Диего Марадона не намира покой даже и в гибелта. Дни преди първата годишнина от кончината му, името му още веднъж бе забъркано в скандал, съобщи. 37-годишна жена от Куба твърди, че е имала спекулация с нег преди две десетилетия, когато още е била тийнейджърка и упрекна гениалната десетка, както и обкръжението му, в обезчестяване.

Последвайте ни в: - -
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР