С какво ще запомним този ден? Ще се изненадате колко пари

...
С какво ще запомним този ден?
Ще се изненадате колко пари
Коментари Харесай

Ще се изненадате колко може да спестите от излишни абонаментни такси

С какво ще запомним този ден?

" Ще се изненадате какъв брой пари месечно може да спестите от абонаментни такси, за които сте не запомнили, че плащате " - останете с вечерните Podcast вести, за чуете още от препоръките на финансовия съветник и шеф на Fincity.bg Иво Димитров.

И още от тематиките, които ще чуете:

Областният спешен щаб в Бургас разгласи грипна зараза в цялата морска област от 12 до 17 януари поради повишеният брой заболели от остри респираторни заболяваня и грип. Преустановяват се плановите съвещания на бременни дами и кърмачета, както и свижданията в лечебните заведения. Учениците и студентите в цялата област минават на онлайн образование. В детските градини се вкарва ежедневен филтър и се ускорява дезинфекцията на публичните места. Според основния здравен държавен контрольор доцент Ангел Кунчев до две седмици грипът ще обхване всички райони в страната, като сега пораства заболеваемостта във Варна, Ловеч, Шумен и Габрово, а в Пазарджик евентуално на следващия ден също ще бъде оповестена грипна зараза. Според заложеното в наредбите на здравното министерство такава се афишира, в случай че заболеваемостта доближи 240 инфектирани на 10 хиляди души население.

Роман Костомаров, който e олимпийски първенец при танцовите двойки от Торино 2006, се намира в реанимация. Това заяви различен огромен съветски фигурист Иля Авербух. На Олимпиадата през 2006-а Костомаров завоюва златото в тандем с Татяна Навка, с която има и две международни трофеи, три европейски, както и три триумфа във финалите на веригата Гран при. 45-годишният руснак е бил признат в болница в тежко положение с пневмония. Костомаров завърши със спорта след огромния триумф на Олимпиадата, а за последно бе на леда в новогодишния театър на Авербух - " Магьосникът от Оз ". 

С какво още ще запомним този ден, чуйте във вечерните Podcast вести:  

Последвайте ни в:  -  - 

Какво ни впечатли доскоро?

Как Хари изгубва девствеността си, за какво се сбива с брат си Уилям и кой от фамилията стои зад медийните офанзиви против Меган Маркъл? Тези и още разкрития дават обещание записките на " черната овца " на кралското семейство със заглавие Spare ( " Резервен " ). Автобиографичната книга на Хари публично бе пусната в продажба в среднощ във Англия, а феновете му се заредиха на опашки пред книжарниците, жадни за пикантни сюжети. Подробности за тях чуйте във вечерните Podcast вести. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР