С какво ще запомним този ден? С това, че ако новите

...
С какво ще запомним този ден?
С това, че ако новите
Коментари Харесай

Алфа Рисърч: Правителството трябва да покаже, че ще решава автономно от президента

С какво ще запомним този ден?

С това, че в случай че новите ръководещи създадат " пречистване " на администрацията отвън нормалните промени в политическите кабинети и управленията на обособените ведомства, това би било сигнал, че не се трансформира моделът на ръководство. Ексклузивният коментар на политолога от " Алфа Рисърч " Геновева Петрова можете да чуете единствено във вечерните Podcast вести.

И още от тематиките, които ще чуете:

Депутатите гласоподаваха структурата и състава на новото държавно управление. Кирил Петков е новият министър председател на България. Той бе определен с гласовете на " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Демократична България ". Против гласоподаваха ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и " Възраждане ". Петков даде поръчка, че като предстоящ министър председател първата му заповед ще е за зелен документ за влизане в Министерски съвет.

Българските антарктици не съумяха да слязат на остров Ливингстън поради мощните ветрове, натрупали големи парчета лед пред българската база. Наложило се 15-те души от задачата да се върнат и да изчакат различен чилийски транспортен съд на остров Кинг Джордж. А там, до момента в който чакат в уругвайска база, един от строителите в българската група срещнал полярниците със звуците на родопската гайда, съобщи.

С два опита и три часа забавяне, УЕФА въпреки всичко съумя да изтегли жребия за осминафиналите на Шампионска лига, съобщи " ". Това се наложи след гаф, който бе позволен по време на истинския чоп, когато един против различен бяха изтеглени тимовете на Виляреал и Манчестър Юнайтед, които бяха дружно в една група и няма по какъв начин да бъдат противници в този кръг на елиминациите съгласно разпоредбите на УЕФА.

С какво още ще запомним този ден, чуйте във вечерните Podcast вести.



Последвайте ни в: - -

 Снимка: Dir.bg
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР