С какво ще запомним този ден? Претрупването от желание за провеждане

...
С какво ще запомним този ден?
Претрупването от желание за провеждане
Коментари Харесай

Проф. Росен Стоянов: Толерантността към различните у нас се изгуби

С какво ще запомним този ден?

Претрупването от предпочитание за осъществяване на референдуми, съчетано с желанието за предварителни избори, може да се пояснява като " инженеринг " на това да се обърка публичното схващане с прекомерното планиране за значими тематики и някъде, някой да извлече своите персонални дивиденти - още от коментара на проф. доктор Росен Стоянов, учител по Медии и връзки в Нов Български университет, чуйте във вечерните Podcast вести. 

И още от тематиките, които ще чуете:

Новото служебно държавно управление, отпред с Гълъб Донев, публично встъпи в служба. Президентът Румен Радев показа дилемите и целите пред кабинета " Донев 2 ". След оповестяването на целите президентът съобщи, че без парламентарна поддръжка държавното управление е съумяло да спре изтъквам: " свободното рухване на страната ", да парира рецесиите, да организира почтени избори и да открие нови благоприятни условия за възходящо развиване на страната. Той даде образец с един от най-критичните браншове - енергетиката, където бе приключен интерконекторът с Гърция и се проведоха първите транспарантни действителни търгове за доставка на полутечен газ. Румен Радев поздрави кабинетът, че е съумял да овладее главният фактор, който генерира инфлация, а точно цените на енергоносителите.

Предполагаем китайски разследващ балон бе засечен да лети над Съединените щати и Канада. Изтребители са в подготвеност да смъкват обекта при разпореждане от Белия дом. Първо беше обявено за недоверчив балон, който лети над западния американски щат Монтана, където във военновъздушната база се съхраняват нуклеарни ракети. Министерството на защитата на Канада съобщи, че придвижванията на хипотетичния балон се наблюдават интензивно от Северноамериканското военно въздушно-космическо командване. В отговор китайското външно министерство разгласи, че ревизира известията, а от Пекин предизвестиха, че спекулациите не оказват помощ в тази обстановка.

Сериозни закани си насочиха Благой Иванов-Багата и Марчин Тибура преди борбата им в неделя заран. UFC Fight Night ще се организира в Лас Вегас и ще започва в 8 часа наше време, като дуелът е трети в програмата и ще бъде предаван директно по MAX Sport 2 HD. Българинът се завръща в осмоъгълника след 8 месеца пауза поради здравословен проблем, а противникът е повече от сериозен. Залогът за Багата е огромен - при победа той ще влезе в Топ 10.

С какво още ще запомним този ден, чуйте във вечерните Podcast вести:

 

Последвайте ни в:  -  - 

Какво ни впечатли доскоро?

Всеки четвърти българин би отпътувал да живее в друга страна, в случай че разполага с всички нужни документи. Това демонстрират резултатите от изследване на международната Асоциация " Галъп интернешънъл " в 57 страни, покриващо към две трети от световното население. Чуйте повече във вечерните Podcast вести. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР