С какво ще запомним този ден? Дори да беше с автомат,

...
С какво ще запомним този ден?
Дори да беше с автомат,
Коментари Харесай

Тодор Тодоров, криминален психолог: Трябва на всички да е ясно кога полицаят ще стреля

С какво ще запомним този ден?

Дори да беше с автомат, при описваната обстановка, в която младши контрольор Петър Бъчваров загуби живота си, съдбовният край евентуално не би могъл да бъде избегнат - още от коментара на престъпния психолог и координатор на секторна политика " Психология, психосоциална поддръжка и грижа за психологичното здраве " в Политическа партия " Републиканци за България "  Тодор Тодоров чуйте в Podcast новините.

И още от тематиките, които ще чуете:

Русия преглежда решението на България да даде военна помощ на Украйна като следващ вражески акт, който ще докара до по-нататъшно утежняване на двустранните връзки. Това съобщи говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова, представена от ТАСС. По думите ѝ в този момент отговорността за удължаването и ескалацията на спора в Украйна, хилядите цивилни жертви, разрушаването на гражданска инфраструктура и подкопаването на сигурността в Европа се носи в цялостна степен и от София.

Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет избра Борислав Сарафов за втори мандат на поста шеф на Националната следствена работа. За него гласоподаваха всички деветима присъстващи на съвещанието. Сарафов и все още управлява националното разследване и е заместител основен прокурор. Той нямаше конкуренция за поста, защото различен претендент не беше повдигнат.

От " Възраждане " са подготвени да разгоряват с всички политически сили, които отговорят с схващане на позициите на партията, а точно референдум за участие в Еврозоната, предоговаряне на участието ни в Европейския съюз, да не се купуват нови американски самолети, както и страната ни да не дава оръжие на Украйна. Това сподели водачът ѝ Костадин Костадинов по време на консултациите при президента преди връчването на първия мандат за сформиране на постоянно държавно управление. Държавният глава попита Костадинов дали считат, че претенции от него референдум за еврото би бил е законен, в случай, че към този момент сме поели ангажимент за присъединение към еврозоната.

С какво още ще запомним този ден, чуйте във вечерните Podcast вести:

Последвайте ни в:  -  - 

Какво ни впечатли доскоро?
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР