С какво ще запомним този ден? До няколко дни ще има

...
С какво ще запомним този ден?
До няколко дни ще има
Коментари Харесай

НСОРБ: Вече 20 г. преговаряме за финансова децентрализация на общините

С какво ще запомним този ден?

До няколко дни ще има проби за всички възпитаници, към момента няма решение за връщането на огромните в клас. Заради южноафриканския вариант на COVID-19 държавното управление стяга разпоредбите за влизане у нас, само че здравният министър чака на следващия ден да излезем от тъмночервената зона.

След мистерията с изчезналия осми оживял от авариралия рейс на " Струма ", през днешния ден проверяващите оповестиха, че са намерили 45-а жертва - тялото е на дете. Извършен е още един оглед на транспортното средство. Продължава следствието на случая - българските служби ще изискат лист с имената на завърналите се в Северна Македония, пътували в другите три рейса. Водещата версия към този момент е човешка неточност.

От другата сряда " синята " зона в София ще работи по-дълго, подсетиха от Центъра за градска подвижност. Работното време се удължава с половин час за делничните дни и ще важи и в събота - от 8 и половина сутринта до 8 вечерта ще се заплаща за паркиране в центъра, като се изключи неделя.

Вече 20 години преговаряме за финансова децентрализация на общините. Срещахме схващане от политическите сили единствено до момента в който са в акция или в съпротива. Този път се надяваме на триумф - още от коментара на изпълнителния шеф на Националното съдружие на общините в България Силвия Георгиева ще чуете в подкаста.

Последвайте ни в: - -
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР