С какво ще запомним този ден? Ако се задават трудности

...
С какво ще запомним този ден? Ако се задават трудности
Коментари Харесай

Финансов експерт: Стигнете ли до лош кредит и ЧСИ, нямате печеливш ход

С какво ще запомним този ден?

Ако се задават компликации с заплащане на вноска по заем, неотложно потърсете вашата банка. Стигнете ли до частен правосъден реализатор, печеливш ход няма. Ексклузивният коментар на финансовия съветник Иво Димитров очаквайте по-късно в Podcast новините.

И още от тематиките, които ще чуете:

Специализираното правораздаване бе закрито на първо четене от депутатите. Против концепцията на ръководещите да бъдат отстранени профилираните прокуратура и съд бяха от опозиционните партии ГЕРБ и Движение за права и свободи, " Възраждане " поддържа законопроекта. А в деня, в който бе направена първата крачка към закриването на профилираното правораздаване, стана ясно, че Спецпрокуратурата е образувала досъдебно произвеждане против вицепремиера Асен Василев. То е за длъжностно закононарушение и е по сигнал на " Инса Оил ", твърди министър Бойко Рашков.

Две номинации за началник на Българската национална банка излъчиха от болшинството, с което крайната дума ще има опозицията. Парламентарната група на " ИТН " номинира Любомир Каримански, а от " Продължаваме промяната " издигнаха Андрей Гюров.

Правителството разисква ограничения против съветския дипломат Елеонора Митрофанова, разгласи министър председателят Кирил Петков. Преди дни в свое изказване тя разгласи, че българите не поддържат дейностите на властта против Русия. На Митрофанова един път към този момент се наложи да се извини, откакто в обява на съветското посолство във Фейсбук се говореше за " евроатлантически подлоги ". Посланичката отхвърли това да е било по адрес на страната ни. На 3 март пък тя съпостави Освобождението на България с " военната интервенция " в Украйна.

С какво още ще запомним този ден, чуйте във вечерните Podcast вести:



Последвайте ни в: - -
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР