С Жоро Илиев бяхме близки приятели. Имахме много хубави моменти

...
С Жоро Илиев бяхме близки приятели. Имахме много хубави моменти
Коментари Харесай

Сексбомбата Аниела Милушева извади непубликувана досега снимка с Георги Илиев-Главния

" С Жоро Илиев бяхме близки другари. Имахме доста хубави моменти дружно. " Това сподели сексбомбата от Перник Аниела Милушева. Тя разгласява фотография в обществените мрежи, която тя самата снима на шефа на ВИС-2. Кадърът е щракнат в кафене, което е благосъстоятелност на близка другарка на Аниела. Сексбомбата бе сбита, като единствено загатна, че са били близки и са излизали дружно.

Мадамата нашумя през годините като държанка на редица известни спортисти и освен, измежду тях Любо Ганев и пернишкия предприемач Димитър Борисов-Гърнето. Сред любовните й случки се среща и името на Димитър Желязков - Митьо Очите. Аниела бе държанка на несебърския ъндърграунд необут известно време. Самата тя преди три години удостовери, че познава Димитър и са другари от дълго време. Аниела има сполучлив бизнес със спортни артикули в Перник и студио за хубост в Сандански.

Аниела се гласеше и за паметното предаване " Ергенът 1 ", където основно настоящо лице бе мускулестият Виктор Стоянов, само че по незнайни аргументи не се озова измежду кандидатките, които се бореха за сърцето на Виктор.

Аниела е щерка не на кого да е, а на величието на " Мултигруп " от близкото минало - Лилян Вачков. Мадамата е наследила нюха в бизнеса и финансовите интервенции точно от татко си.

Георги Илиев (Главния) е български герой и бизнесмен, началник на " ВИС-2 " и " ВАИ холдинг ". Брат е на Васил Илиев, считан за видна фигура в проведената престъпност в България в интервала на прехода на България към народна власт и пазарна стопанска система. На 25 август 2005 година, пред заведението му " Буда бар " в курорта Слънчев бряг, към 22:30 часа, снайперист прострелва Главния пред десетки очевидци. Жоро Илиев оставя цялото си имущество на брачната половинка си Мая, напомня " България през днешния ден ".

Кавга с Нора Недкова

Преди две години Аниела избухна със скандал против Нора Недкова, изкарвайки взривоопасен чат сред двете, от който излиза наяве, че плеймейтката практикува платената обич и измежду клиентите й имало и китаец.

От най-хубава другарка Аниела Милушева се трансформира във зложелател номер 1 за Недкова, откакто двете първо се подкрепяха в начинанията, а по-късно си изкараха кирливите ризи една на друга.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР