С животинска тор и боклуци са засипани стълбите пред офиса

...
С животинска тор и боклуци са засипани стълбите пред офиса
Коментари Харесай

Тор, яйца и боклуци пред офиса на ГЕРБ - Стара Загора

С животинска тор и отпадъци са засипани стълбите пред офиса на ГЕРБ - Стара Загора , а прозорците им са замеряни с яйца. Това е станало на 13 септември вечерта, сигнализираха от регионалното и общинското управление на Политическа партия ГЕРБ - Стара Загора.

Внесен е сигнал до Районна прокуратура - Стара Загора и в Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - Стара Загора .

Според локалното партийно управление по време на акцията деца са скандирали партийни лозунги .

Това е жестоко нарушение на публичния ред и посягане върху общинска благосъстоятелност. Считаме, че сходни дейности са отвратителни, ненормални и неприемливи. Хора с деструктивно държание не могат да бъдат опция за ръководство на страната и общината, се споделя в позицията им.

От партията настояват, че това е следващ вандалски акт, осъществен от двадесетина души.

" През последните седмици те са предизвикани от политическа партия " Възраждане " и гражданско придвижване БОЕЦ и от техните представители в Стара Загора Искра Михайлова и Митко Трайков . На 13 септември вечерта вандали засипаха стълбите пред офиса на ГЕРБ с скотски тор, отпадъци и хвърляха яйца по прозорците и вратата ", пишат от ръководещата партия.

Това ли са полезностите, които желаеме да виждаме в утрешния ден, питат те.

В отговор на лозунга " Видими резултати ", изписан от хората, сложили боклуците и който беше мото на акцията на ГЕРБ за локалните избори през 2015 година от партията настояват, че в Стара Загора през последните 9 години има забележими резултати. Според тях се усъвършенства градската среда, просветителна, културна, спортна и пътна инфраструктура, както качеството на въздуха и чистотата.

" Никой от партия ГЕРБ в Стара Загора не си е разрешавал да противодейства на гражданските митинги, тъй като те са част от демократичните права на хората. Демокрацията обаче значи всеки да има също и своите отговорности и отговорности ", твърдят от локалното управление на ръководещата партия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР