С желание да даде силен пример, че човек не трябва

...
С желание да даде силен пример, че човек не трябва
Коментари Харесай

Кубрат Пулев влиза в парламента

С предпочитание да даде мощен образец, че човек не би трябвало да стопира да учи и да се развива, преди дни Кубрат Пулев приключи магистратура „ Политология " в Университета за национално и международно стопанство.

Провокирани от достижението му го поканихме да поговорим за политиката в у нас не къде да е, а в Народното събрание.

Пулев показа, че за първи път влиза в постройката на Народното събрание, само че посочи, че може би няма да е за последно.

Кубрат Пулев беше изумен, че залата на депутатите в петък е празна и изрази почитание към хората, които въпреки всичко участват в нея. Той премине около портретите на ръководителите на Народното събрание и дефинира, че всички са били интелигентни и начетени, само че евентуално не всичко е зависело от тях.

Според него надписът „ Съединението прави силата " идва още от завета на хан Кубрат. „ Имам достойнството да съм кръстен на него. Това е доста мощно обръщение, а виждаме, че през днешния ден се случва тъкмо противоположното ", съобщи Пулев.

Според спортиста дистанцията сред народа и депутатите би трябвало да бъде скъсена, а българските жители - да имат повече публичност. Той счита, че е нелош вид да се организират повече референдуми и запита дали не е това същинската народна власт.

Той счита още, че в основата на нация с бъдеще е образованието.

Според Пулев народът е споделил, че не би трябвало да предоставяме помощ на Украйна, само че депутатите гласоподават по този начин, като че ли са от друга страна. „ Ние нямаме големи военни запаси, а желаят да ни вкарат в играта - да вземем отношение във войната. България би трябвало да резервира неутралитет. Не бива да заемаме отношение ", разяснява Кубрат.

За боксьора е значимо, в случай че има държавно управление, то да бъде качествено и да работи за интереса на народа, обвиняванията са непотребни.

„ Аз съм човек, който обича да изпипва нещата и да ги прави с проект и за, която е действителна и нужна. Кой си слага действителни и дълготрайни цели ", запита Пулев.

бТВ, „ Тази неделя "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР