С изявлението на премиера Стефан Янев е факт, че се

...
С изявлението на премиера Стефан Янев е факт, че се
Коментари Харесай

Свиленски: Подкрепя ли Радев партия на министрите си срещу БСП?

" С изказването на премиера Стефан Янев е реалност, че се готви политически план на министрите Кирил Петков и Асен Василев. Тук е доста забавна позицията на президента Радев, тъй като министър председателят и двамата министри са назначени от него. Той поддържа ли този план и дейностите на премиера, който споделя, че би дал своя вот за него? Това разяснява пред БСТВ зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски, представен от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

" Преди няколко дни чухме, че е признателен на българските социалисти, които са го подкрепяли и работили за избора му. Сега едно такова изказване от неговия длъжностен министър председател нямам доверие, че радва българските социалисти ", напомни Свиленски.

По думите му през годините са се правили доста политически планове - едни на гърба на Българска социалистическа партия, други около Българска социалистическа партия, само че всички те са били несполучливи. Според Свиленски е по-добре парламентарните и президентските избори да се проведат дружно.

" Ако са разграничени, ще би трябвало три недели да пращаме българските жители на избори, за които те нямат виновност, че политиците не могат да се схванат. Имам възприятието, че в даден миг те просто ще санкционират българските политици и няма да излязат да гласоподават ", счита той.

" Стана ясно, че " Демократична България " в никакъв случай не са били за това България да има държавно управление и моделът да бъде изменен. С всевъзможни червени линии очевидно те през цялото време са залагали на това хората на ГЕРБ във второто и третото равнище на властта да продължат да ръководят и при едни нови избори ГЕРБ още веднъж да са първа политическа мощ, както дават към този момент социологическите организации ", сподели заместник-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ".

Нападките към Българска социалистическа партия, че си прави избирателен пиар със срещите по третия мандат, Свиленски разяснява по този начин: " Ако Българска социалистическа партия си правеше пиар, за какво тогава на този пиар пристигнаха най-големите работодателски и синдикални организации, за какво пристигна целият туристически отрасъл и синдикатите на Министерство на вътрешните работи? Не. Напротив, от всичките тези хора получихме поддръжка и споделиха - това, което вършиме е вярно, тъпо, че не го вършат повече партии. Всички те бяха на едно мнение, че би трябвало да има актуализация на бюджета и че би трябвало да има държавно управление. Президентът на КТ " Подкрепа " беше ядосан, че толкоз време не може да се направи кабинет. "

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР