С Изявление до медиите испанската компания Ибердрола Инмобилиария че тъй

...
С Изявление до медиите испанската компания Ибердрола Инмобилиария че тъй
Коментари Харесай

Испанската компания в Корал се възмущава от незаконно къмпингуване

С Изявление до медиите испанската компания " Ибердрола Инмобилиария " че " така наречената екологическа организация , която подхваща дейности, с цел да поддържа бизнеса си с нелегално къмпингуване с години на плаж Корал и на територията на собствеността на компанията , провежда митинг тази събота през обществените мрежи ".

Според компанията, една от задачите на този митинг е да унищожи оградата , която компанията е сложила по перимертъра на своята благосъстоятелност .

Компанията изяснява, че не има намерение да основава спорове или да пречи на посетителите на плажа и " съжалява, че прекъсването на бизнеса с противозаконното къмпингуване, което се поддържа от организацията, е довело до безкрайни офанзиви против нея ".

 Неправителствени организации нападна фотокапаните на плаж
Неправителствени организации нападна фотокапаните на плаж " Корал "

Фотокапани нарушават отбраната на персоналните данни

По този мотив Ибердрола изпраща следната информация:
Компанията е притежател на част от земята, която се намира наоколо до плаж Корал. Поради замърсяването и тоновете отпадък, които се изсипваха на нейната благосъстоятелност през предходните лета, Община Царево и наложи санкции и изиска да бъдат поставени ограждения на земята, с цел да избегнат обстановки с нелегално къмпингуване. Компанията е вложила в слагането на оградата и в опазването на земята, като е наела локална охранителна компания. След слагането на оградата, компанията получи няколко директни офанзиви като разрушение на част от оградата, ампутиране на дървета, нападки в медиите и други Плажът остава изцяло наличен за всички хора, които желаят желаят да го посетят. Има няколко обществени входа до плажа, които са налични. За хората, които желаят да къмпингуват на плаж Корал, могат да употребяват легалните къмпинги в същата зона.
Компанията знае, че България, като пълновръстен член на Европейски Съюз, пази правата свързани с частната благосъстоятелност - както на жители, по този начин и на компании. Поради тази причина са учудени, че са показани като отговорни, а не пострадали от създалата се обстановка в публичното пространство.

 Камион изсипа пръст върху дюните на плаж Корал
Камион изсипа пръст върху дюните на плаж Корал

Мушкаш се сред шубраците и лазиш като хлебарка, да стигнеш до плаж Корал

" Ибердрола Инмобилиария " моли към хората , които желаят да участват на митинга тази събота, да схванат, че става въпрос за отбрана на частната благосъстоятелност и " не трябва да разрешават да бъдат манипулирани от организация , чиято цел е да продължи с незаконния си бизнес, като към този момент е потвърдила индиферентност към запазване на околната среда ".

Те молят протестните дейности да бъдат по кротичък и цивилизован метод , " тъй като нито охранителната компания, нито локалната полиция са отговорни за обстановка, основана от лица и групи, които пазят своите бизнес ползи ".

Те изясняват и че всяка активност на вандализъм против частната благосъстоятелност е незаконен акт и е предмет на наказателна отговорност.

 Провериха плаж
Провериха плаж " Корал " след сигнал за стеснен достъп

Три разновидността за достъп има до линията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР