С изненада посрещнахме така стеклите се обстоятелства около избора на

...
С изненада посрещнахме така стеклите се обстоятелства около избора на
Коментари Харесай

Константинова: След избора на Рашидов за председател на НС очакваме още изненади


„ С изненада посрещнахме по този начин стеклите се условия към избора на ръководител на Народното събрание, тъй като в случай че ми бяха споделили в сряда, че ще предложи кандидатура от партията на и тя ще бъде определена в зала, нямаше да допускам. “ Това разяснява от „ “ в „ Тази събота “.

и номинации депутатите в последна сметка избраха за собствен ръководител. До избора му се стигна с гласовете на -СДС,, и „ “.

Според Константинова това няма да е единствената изненада в новото 48-мо Народно заседание.

„ Ние още веднъж сме очевидци на избиране и правене на избор през задния вход, тъй като всички сме наясно, че този консенсус, който се реализира, не е върху самата кандидатура. По-скоро е предлог, с цел да проработи Народното събрание, само че не може да се употребява за фасада в тази извънредно тежка обстановка. Този пост е значим. Това е най-важният пост, изключително сега неговото наличие, с което е изпълнен, е извънредно основно. Това е индивидът, това е водачът, който би трябвало да бъде пръв измежду равни и да ни помогне да преминем през тези седмици, които ни предстоят “, разяснява тя.

Константинова съобщи, че Политическа партия в никакъв случай няма да взе участие в договаряния за държавно управление с.

Ще работим с безусловно всички депутати и органи в Народното събрание. Ще водим договаряния на всевъзможни маси по всички тематики. Всичките 16 целта, които ние оповестихме и които са оповестени обществено и по тази причина ние ще търсим консенсус и ще търсим съгласие, само че за сформиране на кабинет през мандата на ние няма да участваме “, добави депутатът от Политическа партия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР