С изключение на ДПС парламентарните групи се обединихме поправката за

...
С изключение на ДПС парламентарните групи се обединихме поправката за
Коментари Харесай

Важон! БСП и ГЕРБ се разбраха да отложат поправката за продажбата на земеделски земи на чужденци

С изключение на Движение за права и свободи парламентарните групи се обединихме поправката за отпадането на рестриктивните мерки на земеделската земя да не се приема незабавно, разгласи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, представена от " Фокус ".

Вчера ви дадох обещание, че ще желая диалози с представителите на другите парламентарни партии, с водачите по тематиката свободна продажба на българска земеделска земя и готвените промени в законопроекта на държавното управление. Направих го. Поставих въпроса да надмогнем партийните си разлики и да потърсим обединяване по тематика, която считам, че е от народен интерес, продължи Нинова.

Българските евродепутати ще изискат в Европейска комисия и останалите институции в Брюксел диалози, на които да се показват причините и да се изискат вероятните законови ограничавания за продажба на българка земеделска земя. „ Обединихме се към това да създадем изключително съвещание на Земеделската комисия, с присъединяване на министъра на земеделието, с специалисти, като тематиката също е вероятните законови ограничавания върху свободната продажба на
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР