С изискан коктейл бе отбелязано официалното откриване на първия бутик

...
С изискан коктейл бе отбелязано официалното откриване на първия бутик
Коментари Харесай

Dsquared2 с първи бутик в София

С изтънчен коктейл бе маркирано формалното разкриване на първия бутик на Dsquared2 в България, който е в топ 3 на най-хубавите бутици на марката. Индивидуалност, храброст и креативност са моторът на Dsquared2 в стилната им линия, която съставлява незабравим микс от канадска иконография, италианска кройка и закачлива сензитивност.

Любимият на родния хайлайф бранд събра в елегантния си магазин на столичната улица „ Съборна “ 11 едни от най-верните й почитатели. Рапърът Криско, поп певицата Гери-Никол и плеймейтката Николета Лозанова бяха определени за лица на най-новата сбирка на италианския фешън бранд, поради което стилистите им сътвориха несравним код за обличане за вечерта.

На откриването на магазина бяха видяни тв водещият Ники Кънчев, фолк певиците Преслава, Камелия, Андреа и Есил Дюран, носителките на купата „ Мис България “ Наталия Гуркова, Маги Вълчанова и Марина Войкова, риалити звездата и победител от „ ВИП Брадър “ Джино Бианкалана, режисьорът Люси Иларионов и половинката му Ани Хоанг, тв водещата Гергана Дончева. От актьорската колегия интерес към Dsquared2 демонстрираха Наум Шопов-младши и Теа Минкова. Да свери стилните трендове пристигна и влогърът Лили Ангелова, която познаваме също като една от първите участнички в „ Биг Брадър “.

От стилните среди представители бяха още Ирина Папазова, моделът Стела Радославова, коафьорът Ивайло Колев, гримьорът Валентин Кулагин, младият дизайнер Едис Пала. Журналистката Деси Цонева пък докара на стилното празненство своя наследник Янчо, на фешън вълна бе и футболиста Галин Иванов, който също откроихме измежду гостите. Годината е 1991. От Канада в Италия идват двамата братя Дийн и Дан Кейтън, заредени с хрумвания за фешън жанр, а четири години по-късно те показват първата си мъжка сбирка, комбинация от контрасти, спортни и блестящи, излъчващи въздържаност, а в това време и чудатост.

За това, което линията съставлява, братя Кейтън споделят: „ Роден Канада, живеещ в Лондон, направен в Италия “. Следват близо 10 години на неотклонен труд. През 2000 година, братята са определени да основат дрешника за Мадона за видеото на „ Don’t tell me “. Партньорството им продължава в годините, само че това е отключващият миг за работата им в бъдеще. Техни клиенти и лица на сбирките им са Джъстин Тимбърлейк, Лени Кравиц, Рики Мартин, Нели Фуртадо, Саймън Уеб, Роби Уилиамс. Решаващо е съдействието им със звезди от шоубизнеса и спорта. С Dsquared2 работят супер моделите Наоми Кемпбъл, Ева Херцигова, Каролина Куркова и Фернанд Таварес.

В шоуто на Кристина Агилера „ Stripped World tower 2003 “ танцьорите и самата звезда са облечени от Dsquared2. Риана, Фърги, Бритни Спиърс стават лица на марката. Големи магазини на марката към този момент са отворени съвсем във всички международни столици. Бийонсе, Майкъл Бубле и Бруно Марс са във екстаз от стила и излъчването на облеклата и аксесоарите на марката. Dsquared2 е канена от Световния Олимпийски комитет за основаването на дрехи за няколко олимпиади. Канадският олимпийски тим е напълно обличан от марката. Dsquared2 се грижат за костюмите на доста от делегациите на Олимпийските игри 2016 в Рио. Dsquared2 подкрепят доста други спортни прояви, влагат в басейни и спортни зали.

Колекциите им са както за деца от 0 до 14 години, по този начин и за възрастни -особено за младежи. Братята Кейтън са носители на съвсем всички международни награди за мода. Измежду тях „ La Kore4 “, считана за „ оскара “ на италианския фешън свят. Наградата е за най-оригинален дизайнер. Носители са на доста други публични и културни награди, както и такива от спортни и международни организации. За първи път особено за фешън сезон есен-зима 2017 Dsquared2 работят в взаимно с марката икона на връхните облекла K-Way, известна с водоустойчивите си цветни и функционални якета, които са шлагер по целия свят.

С термично запечатан цип, те могат да бъдат сгънати в дребна торбичка и са ветроустойчиви, топли са и са направени от дишащи материи.„ За нас е голяма опция да работим с сходна емблематична марка. Развълнувани сме от голямата креативна сила, която планът провокира и в двата лейбъла. За този вид връхна дреха са присъщи огромните елементи, каквито са големите ципове, а тъканите и декорациите са ненадейно взаимозаменяеми. Тези якета са подобаващи, както за мъже, по този начин и за дами и придвижват планинарския дух в градската атмосфера “, споделят Дийн и Дан.

Bе Cool Be Nice® (BCBN) е световно придвижване, провокирано от битката на един тинейджър против кибер издевателството и фактът, че един на всеки пет младежи е жерта на този вид малтретиране. “Онлайн издевателството е извънредно рисков и може да провокира трайни и отрицателни последствия върху живота на младежите.” – споделят Дийн и Дан Кейтън. Dsquared2 застават зад тази самодейност с интернационалния слоган “Be Cool Be Nice ".

Колоритните и смели дрехи и аксесоари на марката поддържат придвижването за преустановяване на онлайн закононарушенията против младежи и деца. От ноември 2017 г и в бутика в София ще бъде налична извънредната сбирка, която дебютира със специфична капсул сбирка. Селекцията включва облекла от деним, сует-шърти, ти-шърти и аксесоари.

С доста cool-графични елементи, с блестящи акценти в мъжките, дамските и детски облекла. Създателите на сбирката споделят: „ Добротата постоянно е стилна “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР