С избухването на криптовалутите се случи нещо много неблагоприятно за

...
С избухването на криптовалутите се случи нещо много неблагоприятно за
Коментари Харесай

Видеокарти от Gearbest.com

С експлоадирането на криптовалутите се случи нещо доста неподходящо за всички геймъри - наличностите на видеокартите се изчерпаха внезапно, а цените им скочиха стремглаво. Ако търсите опция на това да чакате месеци, с цел да сглобите мечтаното гейминг PC или пък сте от тези опортюнисти, които сглобяват риг за копаене на криптовалута - в този момент има метод - Gearbest.com.

Colorful NVIDIA GeForce GTX 1050
Това е непретенциозно предложение за всички, които търсят 1080p гейминг на по-стари заглавия и биха се примирили с medium/high настройки на по-новите игри. Тази карта има 2G DDR5 7000MHZ 14nm HDMI 128bit . Цената е 363 лв. , а доставката може да бъде направена сред 5-9 март. Можете да си я поръчате на този линк.

Colorful iGame 1050Ti Gaming
Малко по-мощният вид на по-горната видеокарта, на също толкоз допустима цена. 128bit 4G DDR5 6Pin with DVI + HDMI + DP - тази карта може освен да пуска игри, само че се намира и в бюджетните ригове за копаене на криптовалути - ethereum, zcash най-вече. Цената е 434 лв. , а доставката може да бъде изпълнена още другата седмица. Купете си я от тук до момента в който още има бройки.

Yeston RX580 GPU 4G 256bit DDR5
Сериозна карта от най-голям клас - с нея можете да играете 4K заглавия на най-високи графични настройки, а също по този начин да копаете - тази карта е най-ефективна като цена/хашрейт . Цената е 852 лева , не сме виждали по-добра оферта за сходна карта. Ето част от параметрите и: 4GB DDR5 памет на 7000MHz, 256bit шина, три вентилатора, 6 и 8-пина зареждане. Можете да си напазарувате няколко от този линк.

Colorful iGame1070 U - 8GD5
Друго предложение от високия клас, този път с чип на Nvidia - това на процедура е GTX1070 с 8GB DDR5 памет. Една от най-хубавите карти като енергоефективност против продуктивност. По-подходяща е за гейминг, само че в случай че решите да копаете с нея, хашрейтът е напълно малко по-нисък от 580-ката. Цената още веднъж е много добра - 899 лева и доставка идната седмица. Можете да се сдобиете с сходно животно ето тук.

Yeston AMD Radeon RX570 4G
Ето и най-популярната карта за копаене на етер през тази година - RX570. Производителността на тази карта спрямо 580-ката е съвсем идентична при рандеман на криптовалута, а цената и е по-ниска. Разбира се, сходна карта може да се употребява за гейминг и то с добър триумф. Цената е 820 лв. , а наличностите ще бъдат опреснени в средата на март - в случай че желаете 570-ка и сте склонни да почакате, може да си я поръчате от този линк.

Colorful Video Graphics Card - FROST
Не се оставяйте името на тази карта да ви заблуди - това е чудовището GTX1080Ti - една от най-мощните карти на пазара - несъмнено, в случай че цената не е проблем, тъй като тя не е дребна - 2120 лв. . За тях получавате NVIDIA iGame GeForce GTX1080Ti Vulcan X 11G GDDR5 1480MHz 16nm 352bit with HDMI DVI DP - на процедура 4K гейминг на оптимални графични настройли. Не бихме ви съветвали да копаете крипто с сходна машина. Ако сте измежду тези щастливци, които могат да си я разрешат, направете го от този линк.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР