С избора на новите трима министри има продължаване на същата

...
С избора на новите трима министри има продължаване на същата
Коментари Харесай

Георги Свиленски, БСП: Никога не е рано за предсрочни избори

С избора на новите трима министри има продължение на същата политика - политика, която обществото в огромната му част не приема. Това съобщи в предаването „ Неделя 150 “ Георги Свиленски от Българска социалистическа партия. „ Виждаме просто промяна на имена, без ясно декларирана промяна на политиката. Българските жители могат да чакат повече от същото “, уточни той.

Относно изявлението на президента Румен Радев, че това ръководство няма опция, Георги Свиленски уточни: „ Какво значи няма опция? Алтернативата я споделят българските жители. Когато има избори, те с гласа си демонстрират дали има опция. Вероятно президентът засяга случая, че в границите на този парламент няма друга настройка, която да може да ръководи. “

Никога не е рано за предварителни избори, акцентира Свиленски. „ Визия за България “ не е  планът, не е партийната стратегия на Българска социалистическа партия, а протегната ръка за диалог с обществото, счита Георги Свиленски, който се базира на мнения за платформата. По думите му, „ всички са единомислещи, че е извънредно време в България да има подобен документ и обединяване към някаква нова стратегия за развиване на страната “.

В коментара си за незадоволителната смяна на социологическата картина, без значение от напъните на левицата, той означи, че „ в случай че на българските жители им харесва това, което е в монета, в случай че им харесва този метод на живот, Българска социалистическа партия няма какво да направи, с изключение на да продължи да пропагандира тази нова визия и тези хрумвания, които има за развиване “.
Свиленски удостовери, че едно от обсъжданите в Българска социалистическа партия имена за парламентарен арбитър е на Янаки Стоилов, само че на този стадий към момента няма публична номинация. 
Цялото изявление слушайте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР