С искане на вот на доверие не се става алтернатива

...
С искане на вот на доверие не се става алтернатива
Коментари Харесай

С искане на вот на недоверие не се ставало алтернатива на управлението, смятат от ГЕРБ

С искане на избор на доверие не се става опция на настоящето ръководство. Това обявиха от ГЕРБ след съвещанието на Изпълнителната комисия, свикано от водача на партията Бойко Борисов, оповестява БНР.

Целта на съвещанието беше да се даде отговор на обвинявания отправени преди ден от Българска социалистическа партия към ръководещите. Едно от тях беше обвързвано с идното българско европредседателство. Програмата за него се извършва сполучливо, регистрира отрасловият министър Лиляна Павлова.

„ Опитът на политически централи и конгреси да се заиграват с тази тематика, да я политизират, да я манипулират, да създават подправени вести, е противен, неподобаващ и единствената му цел е спасявайки своите вътрешнопартийни проблеми, да загробят имиджа на България ", разяснява Павлова.

Министърът на финансите Владислав Горанов уточни, че в бюджета, препоръчан от Българска социалистическа партия, няма опция на това, което ГЕРБ прави през последните 6 месеца от мандата.

„ Бюджетът за идната година дава опция страната да извършва своите функционалности и най-много, с цел да сме почтени с българските жители, извършва политиката на това държавно управление ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР