С инвестиция от 3 млн. лева Волво груп България започва

...
С инвестиция от 3 млн. лева Волво груп България започва
Коментари Харесай

"Волво" започна да строи сервизен център край Пловдив

С инвестиция от 3 млн. лв. " Волво груп България " стартира построяването на личен сервизен център до Пловдив, който се чака да проработи през 2019 година, оповестиха от компанията.

Теренът от 23 декара се намира в непосредствена непосредственост до автомагистрала " Тракия " (между 119 и 121 км, до село Бенковски, община Марица).
В центъра ще се прави обслужване и продажба на товарни коли от марките Volvo и Renault. В него ще има три проходни канала и три диагностични стенда. Капацитетът на обслужване ще бъде 4560 камиона годишно. Ще разполага с екип от 15 експерти и мобилна група. Складовата база ще разполага с аварийни елементи и ще обезпечава доставка в границите на 24 часа.
Пловдив е определен, тъй като там работят най-бързо разрастващите се транспортни компании, разяснява ръководещият шеф на " Волво груп България " Карин Йохансон.
Компанията има три сервиза - във Варна, София и в Бургас. Тази есен следва и откриването на сервизна база във Велико Търново. С това общата инвестиция за развиването на сервизната мрежа у нас ще надвиши 12 млн. лева.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР