С интерес гледах интервюто на Наско Атанасов, който реално е

...
С интерес гледах интервюто на Наско Атанасов, който реално е
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Наско Атанасов „подмушна” Живко Коцев за главен секретар на МВР

„ С интерес гледах изявлението на Наско Атанасов, който действително е ниска топка, само че смятам за редно да направя следния коментар: Всеки път, когато Атанас Атанасов спомене името ми в ефирен ефир, го одобрявам като комплимент. За следващ път се увещавам, че в главата на Наско Атанасов циркулират главно думи като „ дейни мероприятия “, „ оперативни комбинации “ и други термини, познати в оперативната работа на службите “.

Това написа в профила си във Facebook някогашният Министерство на вътрешните работи министър и претендент от листата на Движение за права и свободи Калин Стоянов.

„ Според него, след оперативна композиция, аз съм бил „ подмушнат ” като министър на вътрешните работи в кабинета Денков. Явно персоналната покана и молби на един от водачите на съдружния му сътрудник – Кирил Петков, да заема поста министър на вътрешните работи е форма на „ подмушване ”. Аз персонално се сещам за типичен образец на „ подмушване ” на някого, някъде! Помните ли господин Атанасов, кой „ подмушна ” Вашия другар Живко Коцев първо за зам.-главен секретар и по-късно за основен секретар на Министерство на вътрешните работи!? Точно Вие! “, пита и самичък си дава отговор Стоянов.

„ След като обаче цялото общество видя пуделите с пачки, още веднъж Вие, Атанасов, се направихте на заплеснат. Този път, обаче, „ ченгеджийските “ Ви номера от предишното не минаха. Държавата ни няма потребност от подправени герои, а от Ново начало!!! “, приключва той поста си.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР