С информацията по случая с Боил Банов разполагаме от няколко

...
С информацията по случая с Боил Банов разполагаме от няколко
Коментари Харесай

Пенчо Милков от БСП за `Ало, Банов съм`: Хората трябва да са смели и да не си мълчат

С информацията по случая с Боил Банов разполагаме от няколко дни. Беше оценена от нас. Българска социалистическа партия не е канал за даване на информация до прокуратурата. Гражданите би трябвало да научат, и евентуално би трябвало да вземат образец от това, което вършим, да не се опасяват и да подават своите сигнали.
 Боил Банов: Къде ще учи детето ми, до момента в който стане ясно, че ме заляха с мръсотия?  Прокуратурата ревизира министъра на културата за корупция след разкритията на Йончева
Това сподели пред БТВ националният представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Пенчо Милков. " Най-важното, което би трябвало да знаят хората е, че нещата се трансформират и те би трябвало да са смели, а не да си мълчат ", добави той.

" В кабинета на тогавашният зам.-министър на културата се основава скица по какъв начин в българския бюджет да не влязат 700 000 лв. и тя е проработила ", сподели още той. Милков увери, че Българска социалистическа партия ще даде записа на прокуратурата както го е получила, като той не е манипулиран. " Има записи на три диалога, които организира господин Банов, които демонстрират скица за сформиране на актове. Единият е със строителя, другият е с сякаш самостоятелния строителен контрол и последният е с неговите подчинени ", сподели Пенчо Милков. Той разясни, че сборното време на записите е към 16 минути, а пуснатият пред медиите е от 3 минути.

" Само поради говоренето на министър Банов през вчерашния ден, един мъж би трябвало да си тръгне ", отсече Пенчо Милков.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР