С „Има такъв народ” се очаква срещата да бъде днесОт

...
С „Има такъв народ” се очаква срещата да бъде днесОт
Коментари Харесай

ГЕРБ започнаха консултации за вота на недоверие

С „ Има подобен народ” се чака срещата да бъде през днешния ден

От ГЕРБ – Съюз на демократичните сили са поканили на диалог за идния избор на съмнение към държавното управление всички парламентарно показани партии, в това число обединенията от ръководещата към този момент тройна коалиция – „ Продължаваме промяната”, „ Демократична България” и Българска социалистическа партия, съобщи

След това на диалог ще бъдат поканени и самостоятелните народни представители, изясни пред медиите ръководителят на ПГ на ГЕРБ –СДС Десислава Атанасова. До момента срещи са извършени с Движение за права и свободи и с „ Възраждане”.

Председателят на ПГ на "Демократична България " Христо Иванов на следващия ден ще даде отговор дали въобще ще вземат участие в такава среща, откакто това бъде разисквано от парламентарната група. От „ Продължаваме промяната” и Българска социалистическа партия все още няма отговор.

С „ Има подобен народ” се чака срещата да бъде през днешния ден. Според Десислава Атанасова вотът може да бъде сполучлив. Тя акцентира, че в случай че държавното управление падне, това няма мигновено да спре законодателната активност на Народното събрание и че депутатите могат да одобряват закони, в това число и актуализация на бюджета.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР