С идването на новия служебен кабинет и предстоящите парламентарни избори,

...
Коментари Харесай

Наследството на ГЕРБ: Застой за милиарди

С идването на новия длъжностен кабинет и идните парламентарни избори, неизбежно у хората се прокрадна пламъкът на вярата, че този път може да е друго. За да си отговорим на въпроса каква смяна е нужна обаче, първо би трябвало да си дадем сметка какво остави ГЕРБ след три мандата ръководство.

Като теглим чертата, България продължава да води класацията по беднотия и корупция в Европейския съюз, а вместо с промени се хвали със строителство и поправки, които даже са със противоречиво качество.

Какъв модел беше основан, къде се намира в този момент България, може ли счупеното да бъде поправено и по какъв начин? По тези въпроси ще приказваме през днешния ден с редакторите в " Капитал " Румяна Червенкова и Ивайло Станчев.

В епизода ще чуете:

- какво е наследството, което оставя ГЕРБ, и по какъв начин се случи по този начин, че България да е по-назад от Сърбия по качество на пътната инфраструктура, макар че това е главният приоритет на страната в последните 12 години
- къде се подрежда страната в международните ранглисти по обучение, напредък на Брутният вътрешен продукт, качество на инфраструктурата
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР