С идването на коледните празници Телеграф“ попита едни от най-актуалните

...
С идването на коледните празници Телеграф“ попита едни от най-актуалните
Коментари Харесай

Мегз срещнала дядо Коледа на куфар на летището, Деси Димитрова получила ходеща кукла, Ася Капчикова искала уокмен и ... още вълшебни случки

С идването на коледните празници „ Телеграф “ попита едни от най-актуалните имена в шоубизнеса за спомените им от Коледа.

Ани Хоанг

Моите родители живеят в блок, всяка година Дядо Коледа чукаше на вратата, оставяше подаръка и бягаше. Не съумях да го хвана и това е, споделя фолк певицата Ани Хоанг.

Деси Димитрова

Моето семейство живееше в Гърция. Бяха наели Дядо Коледа, който да ме изненада. Не бях толкоз мъничка, съмнявах се, че положителният дъртак съществува и внезапно го видях на прага. Няма да не помни какъв брой бях щастлива. Беше като в приказките. Получих голяма кукла която се движеше сама, такива нямаше в България. Звучи смешно, само че тогава повярвах в него, той стоеше пред мен, споделя Деси, която още пази куклата.

Златка Димитрова

Баща ми се направи на Дядо Коледа, беше влезнал в комбина с майка ми. Спомням си, че тя тропаше на прозореца, а аз бягах към вратата. Чувалът стоеше на терасата, помня подаръците бяха ужасно опаковани. Бях дребна и всичко това беше като сън, подариха ми кукла с две плитки, същата, която желаех, споделя Злати.

Кали

При мен имаше Дядо Мраз. Истината е, че Бъдни вечер е моят обичан празник. Най-големият подарък за мен е, че всички, които обичам, към момента сядат на масата, дано сме живи и здрави, пожелава си певицата.

Мегз

„ Бях в Англия със безценен човек, полетите закъсняваха и внезапно разбрахме, че ще честваме на летището, чакайки. Знаех, че няма по какъв начин да се приберем в България и започнах да обвинявам другарчето си, всеки ме познава – такава съм. Исках да направя нещо, да обърна света, а той обърна куфарите. Бяха два големи куфара. Не знам от кое място беше взел бяла завивка, отиде и купи храна от близкия магазин, възпламени свещ и сподели „ ще честваме тук, споделя Мегз.

Ася Капчикова

„ Помня, че оставях писмото с желанията под елхата, а на сутринта го нямаше. Не имах вяра в Дядо Коледа, знаех, че някой се преоблича, само че все пак коремът ми се свиваше. Не имах вяра в него, само че всяка година пишех писма и, желаех микрофон и уокмен със слушалки, беше съвременно, споделя Капчикова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР