С идването на кабинета Петков кюфтетата окончателно отпаднаха като символ

...
С идването на кабинета Петков кюфтетата окончателно отпаднаха като символ
Коментари Харесай

СБОГОМ, КЮФТЕ! Просто Киро яде просто салати и плодове

С идването на кабинета " Петков " кюфтетата дефинитивно отпаднаха като знак на гастрономическите желания на властта. Според осведомени от коридорите на Министерски съвет новият министър председател нагъва основно плодове и салати, а сътрудниците му, щат - не щат, са принудени да следват неговия образец и да се мъчат със суровоядство.

Подобно на естрадната прима Лили Иванова Кирил Петков настоявалвсяка заран да му сервират пресни плодове, в чиято прохлада първи се убеждавали членовете на най-близкия му кръг.

Също веганско било менюто на просто Киро и за обяд, когато включвало две свежи салати. Премиерът желал да се храни леко и деликатно, с цел да резервира стройната си фигура, само че редом с това заел в приготовлението на вкусотиите сериозен брой личен състав.

Премиерът е огромен почитател на здравословното хранене около брачната половинка си - канадката Линда. Тя бърка безглутенови сладки без добавена захар освен за домашните, а и като главен фамилен бизнес. Редом с политиката, несъмнено.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР