С идването на есента настъпват и всички грипове и настинки,

...
С идването на есента настъпват и всички грипове и настинки,
Коментари Харесай

Този домашен сироп веднага спира болките в гърлото!

С идването на есента настъпват и всички грипове и настинки, които могат за малко време да ни скапват графика и проектите. Особено болките в гърлото и възпаленото гърло, могат да прецакат даже почивката, която сме решили да оставим за септември.

 Ето за какво БАБИТЕ постоянно си вършат сироп от арония Ето за какво БАБИТЕ постоянно си вършат сироп от арония
Окзава се, че сиропът от арония е изключително потребен за тялото. Той спомага за подсилване и филтриране на организма. Аронията прилича...

За да не се случва това, пригответе си този чудноват домакински сироп, с който болката и възпалението в гърлото, ще отминат за негативно време.

Какво ви би трябвало:

Джинджифил

Лимони

Мед
 Болки в гърлото - аргументи, признаци и лекуване Болки в гърлото - аргументи, признаци и лекуване
Възпаленото гърло е мъчително, изсъхнало или драскащо възприятие в гърлото. Повечето болки в гърлото се предизвикват от инфекции или от фактори...

Приготвяне:

Нарежете лимонът (първо го измийте) на колелца и джинджифилът на късчета и започнете да ги редите в буркан - лимон, джинджифил, лимон, джинджифил, до момента в който не се изпълни бурканът. Залейте ги с меда и приберете в хладилника за 3 дни.

Дозата за възрастен е една супена лъжица. Облекчава кашлицата, болките в гърлото, бронхита и укрепва имунната система. Може да се пие профилактично през грипния сезон.

Когато остане напълно малко сироп в буркана, можете да извадите парченцата и да ги залеете с гореща вода. Така ще си извършите чай - апетитен и потребен и даже няма да има потребност от подслаждане. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР