С хартиени бюлетини се гласува в цял ЕС. Дали нямат

...
С хартиени бюлетини се гласува в цял ЕС. Дали нямат
Коментари Харесай

Ивелин Николов: Защо не модернизираха и икономиката ни, а само гласуването? - Топ новини


С хартиени бюлетини се гласоподава в цялостен Европейски Съюз. Дали нямат благоприятни условия и експерти за машинно гласоподаване? Имат. Но са достигнали до заключението, че то може да бъде манипулирано.
Тука новите споделят, че машините на Мадуро ни правели съвременни. А за какво не модернизираха и стопанската система ни, а единствено гласуването? Откакто новите партии влязоха посредством машините в Народното събрание, аз не видях нещо съвременно от тях. Да обслужваш съветските енергийни колоси не е съвременно и ново. И други са го правили.

Инфлацията и Виденов я е реализирал.
Да теглиш задължения за обществени заплащания също не е съвременно. Даже леко ми припомня на Факултето, където също теглят бързи заеми за ястие и пиянство, а не за вложения.

Много съвременни се оказаха партиите, пристигнали върху юмрука на Радев. Но единствено когато става въпрос за машините.
За другото – нищо ново. Да не приказваме, че са бледи фалшификати на към този момент несъществуващи партии от близкото минало. Позабравено остаряло – популизъм, великодушни обещания за пенсии и заплати, поръчки за затвори и така нататък

Е, като загатнах затвори… Имаме нещо ново. Досега никой не си беше арестувал нелегално опозицията.
Машините били против купения избор, споделят. Срещу купения избор има Министерство на вътрешните работи. Би трябвало да го има.

В страна, в която на предизборните плакати написа „ пазаруването и продаването на гласове е закононарушение “, някак си не ми се костват подобаващи модерните машини на Мадуро. Видимо има нещо сбъркано в системата и си мисля, че машините единствено го улесняват.

В коя друга страна на плакатите пишат, че не е хубаво да се продаваш? Я, какъв брой сме „ съвременни “!

Ивелин Николов,фейсбук

С хартиени бюлетини се гласоподава в цялостен Европейски Съюз. Дали нямат благоприятни условия и експерти за машинно гласоподаване? Имат. Но са…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР