С група от 20 футболисти намиращият се на предпоследното 17-то

...
С група от 20 футболисти намиращият се на предпоследното 17-то
Коментари Харесай

Хасково започна подготовка за пролетния дял

С група от 20 футболисти намиращият се на предпоследното 17-то място през есента в Югоизточната Трета лига Хасково стартира своята подготовка за пролетния полусезон. Преди началото на заниманието персонално президентът на клуба Делчо Корчев лисна цяла кофа с вода за шанс на тима и за триумфи през цялата 2021 година.

Момчетата на Хасково бяха изведени на Градския стадион от треньорския екип Живко Иробалиев - старши треньор и Кирил Крумов - капитан и играещ треньор. В началото играчите направиха няколко обиколки по пистата и извършения без топка. Към сегашния миг няма освободени футболисти, няма и новопривлечени футболисти, само че се договаря с 2-3 момчета и е евентуално те да се причислят към отбора в околните дни.

По време на подготовката си, която ще протече напълно в Хасково, тимът ще изиграе четири контроли. Във всички хасковлии ще бъдат посетители.

20 януари 2021г. с Локомотив Пловдив U19 в Пловдив.

23 януари 2021г. - с Гигант Съединение в Съединение.

30 януари 2021г. - с Димитровград в Димитровград.

6 февруари 2021г. - с Черноморец Бургас в Бургас.

Хасково има да изиграе и два отсрочени мача от есенния полусезон на шампионата - против Спартак в Пловдив и против Розова котловина в Хасково. Те не се състояха поради инфектирани играчи с ковид и би трябвало да бъдат планувани напролет, което прави 19 вместо 17 срещи за тима напролет. За момента обаче точни дати няма.

Пролетният полусезон в Югоизточна Трета лига стартира на 20 февруари 2021-а година. Първата среща по стратегия е с Несебър на Ямача.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР