С група от 18 футболисти днес отборът на Нефтохимик замина

...
С група от 18 футболисти днес отборът на Нефтохимик замина
Коментари Харесай

Шейховете тръгнаха за Балчик

С група от 18 футболисти през днешния ден тимът на Нефтохимик отпътува за Балчик за идното посещение на Спартак (Варна). Последният кръг от есенния дял на Втора лига е на следващия ден /07.12/, от 14:00 ч., на стадиона в Балчик, където Спартак приема противниците си. Преди да тръгнат „ шейховете “ организираха последното си занимание преди мача на терена в състезателен център „ Изгрев “.

С тима през днешния ден не отпътуваха Мирослав Радев, който е с контузия на коляното и Михаил Георгиев, който се възвръща от разтежение на адуктора. С леки неразположения са опитните футболисти Цветомир Цонков и Диян Молдованов, които също няма да оказват помощ на тима за утрешния мач.

В предходния кръг Нефтохимик победи като посетител Спартак (Плевен), а варненци отстъпиха на Кариана (Ерден) с 1:2. Във краткотрайното класиране „ шейховете “ си разделят седмата позиция с Хебър (Пазарджик) и са с актив от 24 точки, а отборът от Варна е на 15-та позиция, с 9 пункта.

Срещата ще се управлява от рефера Радослав Гидженов, с помощници Стефан Делчев и Ириней Бодуров. Четвърти арбитър е Петър Кузев.

Ето и групата на Нефтохимик за гостуването на Спартак /Плевен/: Павел Здравков, Росен Андонов, Ерик Почански, Димитър Костадинов, Атанас Ташолов, Джунейт Али, Иван Цачев, Николай Костов, Галин Димов, Йолиян Милков, Кристиян Мирославов, Цветан Чахов, Пламен Тенев, Радослав Апостолов, Боримир Карамфилов, Иван Колев, Цветан Филипов, Живко Петков Втора лига 18 кръг, събота 7 декември  Спартак (Варна) 12:00  Нефтохимик
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР