С група от 113 състезатели заминава в сряда за Будапеща

...
С група от 113 състезатели заминава в сряда за Будапеща
Коментари Харесай

България ще участва със 113 кикбоксьори на Световната купа в Унгария

С група от 113 състезатели отпътува в сряда за Будапеща националният тим на България по кикбокс, който от четвъртък до неделя ще взе участие най-престижната Световна купа за тази година от календара на Международната федерация (ВАКО). Българските състезатели ще вземат участие в общо 199 теглови категории във всички стилове.

В конкуренцията на 2001 кикбоксьори от 43 страни България ще се опита да отбрани второто си място в комплексното класиране от предходната година.

В надпреварата присъединяване ще вземат съвсем всички български национали при мъжете, дамите и юношите и девойките старша възраст. Носителят на Световната купа от Истанбул при мъжете в жанр К1 Али Юзеир още веднъж излиза на кръга след сполучливото си предствяне в Турция и извоювания професионален мач на " Pro Fight 22 " във Варна. Мариян Петков влиза при мъжете и ще се бори за златото, откакто залужи място в националния тим. Виктор Грозданов, както и многократните международни и европейски шампионки Анелия Тодорова и Христина Андонова, също са част от делегацията в Будапеща. 

Очаква се извънредно оспорвано съревнование, което ще бъде последна инспекция за националите преди присъединяване им на европейското състезание за кадети през месец август в Истанбул, Турция и международното за мъже и дами през месец ноември в Албуфейра, Португалия.  

Световната купа в Унгария е един от най-елитните и най-стари интернационалните шампионати част от Световните серии на WAKO с голямо значение за ранглистата на състезателите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР