С грижа за съгражданите си избраха да се включат в

...
С грижа за съгражданите си избраха да се включат в
Коментари Харесай

Децата на Аксаково с Посланията на есенния лист за безопасност на пътя

 С грижа за съгражданите си избраха да се включат в националната Стратегия по сигурност на придвижването по пътищата в Република България възпитаниците на Центъра за поддръжка за личностно развиване (ЦПЛР) в град Аксаково.

В авторски план “Посланията на есенния лист " младите гении на ЦПЛР сътвориха картички-листовки с рекомендации към водачите за съблюдаване на разпоредбите, повече внимание и отговорност към децата, пешеходците и останалите участници в придвижването.

За раздаването им създателите на красивата акция и техните ръководители от ЦПЛР избраха ранния следобяд на 28-и октомври. Със съдействието на управлението и чиновници на РПУ - Аксаково, те с усмивка и въодушевление подаряваха на водачите картичките с апели за повече внимание и приемливост на пътя.

Младите посланици на самодейността за безвредно шофиране за броени часове се трансфораха в същински шлагер измежду жителите на града с красивите и потребни листовки, които раздадоха, в името на повече приемливост и успокоение на пътя. В обществените мрежи акцията им също се радва на десетки одобрителни реакции и мнения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР