С гръм и трясък Димитър Рачков се завръща в „Като

...
С гръм и трясък Димитър Рачков се завръща в „Като
Коментари Харесай

Златната кокошка на Халваджиян: Рачков се намърда в най-хито...

С гръм и тропот Димитър Рачков се завръща в „ Като две капки вода “. Новата заяви самият Маги Халваджиян.

„ От през днешния ден публично започваме да оповестяваме участниците. Ще ви кажа двама, а останалите последователно ще ги разгласяваме. В шоуто влиза един доктор – доцент Мазов от „ Откраднат живот “ (говорим за артиста Моню Монев, прочут на феновете на NOVA от хитовия медицински сериал), а другото име е Руслан Мъйнов ", разкри Магърдич.

" Този сезон взехме решение да има повече актьорско наличие. През последните сезони наблегнахме на много артисти. Мисля, че е време да върнем „ Капките “ там, откъдето стартира. В началото бяха повече фалшификати и артисти. Очаквам от актьорите същински превъплъщения и положителни фалшификати. Те не могат да се мерят с артистите по пеене, само че не би трябвало да забравяме, че „ Капките “ е шоу за фалшификати. Очаквам доста да се забавляваме “, разкрива част от звездните участници продуцентът.

Маги заяви и кои ще са водещите на новия сезон на „ Като две капки вода “. „ За десетия сезон доста мислехме какво да създадем като смяна и взехме решение, което вие чувате за първи път.

Рачков се връща в „ Като две капки вода “ и ще бъде водещ дружно с Геро. „ Забраненото шоу на Рачков “ се измества за септември месец, защото няма по какъв начин той да води две излъчвания. Взехме решение за юбилейния сезон, Рачков, който е емблема на шоуто, да се завърне дружно с Геро.

Това е положителна вест, защото публиката си харесва водещите на „ Капките “. Миналата година, той пропусна един сезон, когато започва неговото предаване “, показа още Халваджиян, написа nova.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР