с гордост представя своето ново решение Soft1 Series 6 ERP,

...
с гордост представя своето ново решение Soft1 Series 6 ERP,
Коментари Харесай

SoftOne представя своето ново ERP решение „Soft1 Series 6“

с горделивост показва своето ново решение Soft1 Series 6 ERP, като следва дългогодишната си традиция да стартира новаторски артикули и услуги. Soft1 Series 6 е изцяло съгласуван с главните правила и полезности на SoftOne – иновация, елементарност и надеждност и дава ново измерение на цифровата промяна, като прави процеса за внедряване елементарен за всеки бизнес, без значение от неговия размер и тип промишленост.

Series 6 разполага с нов, още по-удобен и по-бърз потребителски интерфейс, с голям брой усъвършенствания, нови модули, приложения и облачни услуги. По този метод Soft1 Series 6 разрешава на всеки бизнес да стартира своята цифрова промяна с дребни и постижими стъпки, които могат да бъдат последователно прилагани, създавайки висока добавена стойност за цялостното му опериране.

Новата ERP версия на вкарва най-съвременните интелигентни технологии за автоматизация, което надлежно прави автоматизацията на бизнес процесите по-лесна от всеки път и за всеки консуматор без да се изисква писане на код. Soft1 Series 6 употребява усъвършенствани BI принадлежности от последващо потомство, помагайки на актуалния бизнес да получи по-задълбочен разбор от своит е налични данни.

Сред главните акценти на Soft1 Series 6 са новаторски потребителски интерфейс, който обезпечава 50% по-бързо и 100% по комфортно за потребителите, напълно модифицирано с акцент върху лесното потребление по още по-динамичен метод, улесненото показване на данните и бързината на достъпа до задания и информация.

Новата версия на софтуера SoftOne разрешава адаптиране и разширение на опциите върху всяко смарт устройство, поддържайки всички действия на актуалния бизнес посредством удостоената с награди платформа за делова подвижност Soft1 360, напълно модифицираното решение за автоматизация на комерсиалния отдел Soft1 SFA и Soft1 WMS Lite – ново профилирано мобилно приложение, което доста бодобрява ръководството на складовите пространства и наличностите на всеки бизнес!

Актуализираното приложения Soft1 HRMS, което се свързват в действително време с новаторската уеб платформа myWorkplace на SoftOne, като по този метод фрапантно трансформират метода, по който бизнеса се оправя с всички процеси, свързани с ръководството на човешките запаси.

Вграждайки новаторски технологии и употребявайки опита, насъбран от сполучливото внедряване на повече от 8 000 облачни ERP съоръжения, Soft1 Series 6 в допълнение усъвършенства работата на софтуера Soft1 в облака. Освен това уголемява своите мощни благоприятни условия до всяко смарт устройство посредством новите приложения за корпоративна подвижност на SoftOne като Soft1 SFA и Soft1 WMS Lite.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР