С голям интерес наблюдавам резултатите от социологически изследвания на две

...
С голям интерес наблюдавам резултатите от социологически изследвания на две
Коментари Харесай

Пеевски недоволен от изследванията на социолозите

„ С огромен интерес следя резултатите от социологически проучвания на две организации, оповестени тези дни, които като че ли излязоха да бранят някой, който бил имал три пъти по-голям рейтинг на доверие от мен. Този прийом е последното леговище за провалящи се политици, само че не за това е думата тук “, съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски в прессъобщение.

„ Доверието на хората се печели, като работиш за тях, което Движение за права и свободи и аз вършим всеки ден, а най-точно се мери на избори. Ние сме изпратени в Народно събрание с цел да изпълняваме това, което хората чакат и желаят – да подобрим живота им и да им решаваме проблемите. Когато аз и сътрудниците обикаляме обитаемоте места, ние сме при хората. Знаем какво е тяхното въодушевление, споделят ни проблемите си и чакат от нас решения и носене на отговорност “, добави Пеевски.

„ През 2001 година същите организации предвидиха, че на идните тогава парламентарни избори групировка на Царя ще получи надлежно 7.8 % от едната и цели 12.2% другата. Данните са от април 2001 година. На парламентарните избори на 17.06.2001 година обединението на Н.В. Симеон Сакскобурготски получи вота на 1 952 513 гласоподаватели или 43%, освен това при рекордна изборна интензивност от 67%. Нещо повече – след тези избори бе излъчено съдружното държавно управление на Национална движение „Симеон Втори" и Движение за права и свободи с министър-председател Симеон Сакскобурготски. Правителство, изпълнило цялостен четиригодишен мандат, в който оценката на Европейски Съюз за България бе за страна със постоянна пазарна стопанска система, повишило сензитивно виталния стандарт и основало удобна среда за бизнеса. В този мандат страната ни бе призната за пълновръстен член на НАТО и направи решителните промени, които способстваха за приемането й в Европейски Съюз след две години “, напомни ръководителят на Движение за права и свободи

„ Защо напомням всичко това? Защото знам, че гласоподавателите са мъдри и всеки опит да се манипулира публичното мнение води до още по-силна мотивация за хората, да гласоподават доверие на оня, който ще свърши работа и ще носи отговорност. Тъй като те най-добре знаят кой бяга от отговорност и не може да работи за тях. Виждат го всеки ден “, добави ръководителя на Пеевски.

„ Благодаря на тези организации, измерили тези резултати. Следващите избори са доста скоро – след половин година. И тогава най-точно ще се премери доверието на хората към мен и Движение за права и свободи. Вярвам, че най-хубавото следва “, приключи Делян Пеевски.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР