С гол на Станислав Манолев в 92-рата минута Пирин стигна

...
С гол на Станислав Манолев в 92-рата минута Пирин стигна
Коментари Харесай

Пирин спъна ЦСКА

С гол на Станислав Манолев в 92-рата минута Пирин стигна до 1:1 против ЦСКА в Благоевград. Равенството понижава възможностите на " алените " в борбата за купата с Лудогорец. Те имаха териториално предимство през съвсем целия дуел, само че мъчно създаваха положения. Все отново Карло Мухар (71) откри, само че голът му не бе задоволителен за победа. Хиксът изпрати софиянци на 9 точки зад водача, само че те са с мач по-малко от " орлите ".

На стадион " Христо Ботев " вратарят на домакините Ник Хенгелман (8) излезе неразчeтено отвън наказателното си поле, с цел да парира Йоан Баи, който го изпревари и трансферира, само че не улучи врата. Карло Мухар (14) опита шут отдалеко, само че високо над гредата. Жорди Кайседо (19) подаде към Греъм Кери, който насочи мощен изстрел от 25 м, само че стражът на домакините мазета. Брадли Мазику (23) центрира рисково в наказателното поле и там Кайседо надскочи бранител на " орлетата " и стреля с глава, само че около страничния дирек. Кери опита удар от въздуха след подаване на Баи отляво, само че стреля в навън. След двойно подаване с Бардли Мазику в наказателното поле Баи (42) стреля от придвижване в близкия ъгъл, само че над гредата. ЦСКА бе покрай гола, когато Жеферсон центрира в наказателното поле, а там Георги Йомов (66) изпревари бранител, само че се размина на сантиметри да засече с глава топката в мрежата на Хенгелман.

Карло Мухар (71) осъществя след пас на Баи. Немският пазач улови и шут на Кайседо, а след това Кери стреля около левия дирек.

Манолев (74) влезе остро в краката на естонеца Карло Метс, за което получи жълт картон. Случката се разигра пред аварийна пейка на " алените " и Младенов стартира препирня с играча. Двамата влязоха в спор и по време на първия турнирен мач сред двата отбора през август на " Армията ". Тогава абсурдът избухна след имитация на Манолев против Амос Юга, а Младенов го упрекна в расизъм. Играчът на Пирин бе осъден за 6 мача, само че след това глобата му бе понижена на половина.

В добавеното време Александър Дюлгеров центрира отдясно в наказателното поле и непокритият Манолев (90+2) от воле изравни.

В четвъртък ЦСКА посреща Рома в последния си мач от Лигата на конференциите.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР