С гол на Кристиан Ериксен в 97-ата минута Интер изхвърли

...
С гол на Кристиан Ериксен в 97-ата минута Интер изхвърли
Коментари Харесай

Изгониха Ибра, смениха съдията, а "Интер" изхвърли "Милан" от Купата на Италия

С гол на Кристиан Ериксен в 97-ата минута " Интер " изхвърли огромния си противник " Милан " от шампионата за Купата на Италия. " Нерадзурите " се класираха за полуфиналите след трагичен триумф с 2:1.

За няколко минути водачът на " росонерите " Златан Ибрахимович се трансформира от воин в виновник. Шведският деец откри резултата през първото полувреме, а след това бе изпъден.
Снимка: Reuters
Ибра вкара в 31-ата минута с чудесно ориентиран удар по земя. Преди това Ромелу Лукаку имаше добър късмет за " Интер ", само че Татарушану избави с крайник изстрела му.

В три случая през първата част " нерадзурите " имаха искания за дузпа поради игра с ръка, само че реакция от съдиите нямаше.

В края на полувремето Ибрахимович и Лукаку влязоха в спор, като си допряха главите и започнаха да си разменят обиди, само че в последна сметка се разминаха единствено с жълти картони. Скандалът продължи и когато Паоло Валери даде завършек на полувремето, а гневният Лукаку едвам бе удържан от щаба на " Интер " да не налети на нападателя на " Милан ".
Снимка: Reuters
В италианските медии незабавно се появиха спекулации по отношение на думите, които двамата са си разменили по време на конфликта. Твърди се, че Ибрахимович направил отпратка с интервала на Лукаку в Англия и изявление на притежателя на " Евертън ", че белгиецът е взел решение да премине в " Челси " след " консултация " с вуду обред.

Думите на Ибрахимович дотам вбесили Лукаку, че той почнал да сипе обиди по адрес на майка му и жена му, пишат на Апенините.

В 58-ата минута Златан извърши неуместно нарушаване против Коларов и бе изпъден с втори жълт картон.
Снимка: Reuters
В 70-ата минута " Интер " най-накрая получи дузпа за нарушаване против Николо Барела, а Валери изгледа повтаряне на обстановката, с цел да се убеди, че е имало контакт. Така Лукаку изравни за 1:1.

4 минути по-късно имаше куриозна обстановка, при която основният арбитър се контузи и се наложи да бъде сменен от асистента си. Това докара до огромно закъснение и до 10 минути продължение на постоянното време. Именно по тази причина се стигна и до 97-ата минута, когато резервата Кристиан Ериксен сподели силата си от директен свободен удар и не остави шансове на Татарушану - 2:1
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР