С годините от създаването им през 2003 г. Dibioza Kolektiv

...
С годините от създаването им през 2003 г. Dibioza Kolektiv
Коментари Харесай

Ръцете горе за Dubioza Kolektiv

С годините от основаването им през 2003 година Dibioza Kolektiv потвърдиха две неща. Едното е, че вършат страхотна музика. А другото е, че имат доста запалени почитатели в лицето на родната ни аудитория. 

Dubioza Kolektiv са доста харесвани и известни измежду родните меломани и известността им се затвърди с последните им гостувания у нас в " Арена София " през 2017 година и 2019 година И на двата концерта се събраха по над 10 хиляди души, а през миналите две години бяха измежду хедлайнерите на Arte Feastival и Hills Of Rock - Sofia.

През 2023 година босненската тайфа се завръща още веднъж в София, за собствен независим концерт на 5 юли в столичния Колодрум в Борисова градина.

Авангардният стил на Dubioza Kolektiv се характеризира като кросоувър с детайли на дъб, ска, реге, хип-хоп, рок, пънк, електронна музика и балкански претекстове. Текстовете на седемчленната тайфа пък са обществени и постоянно обгръщат тематики като мир, съгласие, приемливост, рецензия против бюрокрацията и политически фигури, както и против ксенофобията.

Билетите вече са в продажба в платформата на ticketstation.bg на цени от 38 лева до 55 лева.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР