С гневна позиция срещу лидера на "Атака" Волен Сидеров излезе

...
С гневна позиция срещу лидера на "Атака" Волен Сидеров излезе
Коментари Харесай

Велизар Енчев гневен: Волене, върни рублите! Вече си на доларова позиция.

С гневна позиция против водача на "Атака " Волен Сидеров излезе някогашният му сътрудник и някогашен самостоятелен народен представител Велизар Енчев.

Публикуваме я без редакторска интервенция.

Волене, страхливецо! Къде се криеш към този момент 24 часа от съветските ракети? Защо се завря в миша дупка и не смееш да се покажеш и ясно да кажеш: Осъждам НАТО-вския отчет за Русия, отдръпвам поддръжката си за държавното управление, минавам в съпротива!

Много жаби и гущери гълташе Новият Левски, с цел да докопа властта и получи правосъдна индулгенция. Но тази заран падението му е на Кота 0. Вместо да излезе с лицето си в Би Ти Ви, той прати в студиото на Хекимян националния си координатор Светослав Лазаров.

Бившият основен секретар на Министерство на вътрешните работи, повече прочут с кървавия неуспех на акцията на Министерство на вътрешните работи в Лясковец, единствено потвърди правилото, че от всяка пръчка свирка не става. И направи такава свирка на властта, която дълго ще се помни.

Без позор и срам, дясната ръка на Сидеров гордо рапортува: „ Атака “ има доста поредна позиция… “ Но на въпроса на Хекимян поддържа ли премиерската позиция, че при война с Русия ще водиме война на страната на НАТО, позорно измънка: „ Това че сме сътрудници с ГЕРБ, не значи, че сме на едно мнение… “

Е, има ли такова животно в политиката? Което хем ръководи с ГЕРБ, хем има друго мнение по външната политика на ръководещите?

Волене, кажи си и ще ти олекне: Мъж или жена си? Русофил или рублофил си? Управляващ или съпротива?

И върни рублите! Вече си на доларова позиция.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР