С гласуване Народното събрание одобри зам.-председател и трима членове на

...
С гласуване Народното събрание одобри зам.-председател и трима членове на
Коментари Харесай

НС одобри зам.-председател и трима членове на Антикорупционния орган

С гласоподаване Народното събрание утвърди зам.-председател и трима членове на Антикорупционния орган. Антон Славчев ще бъде заместник-председател на Комисията за противопоставяния на корупцията и за лишаване на нелегално добито имущество. Антоанета Георгиева–Цонкова, Пламен Йоцов и Силвия Къдрева ще бъдат членове на Антикорупционния орган.

За зам.-председател бе утвърден Антон Славчев, проверяващ служител на реда, след това чиновник в ДАНС, магистър по право. Антоанета Цонкова попълни състава. Тя е зам.-председател на някогашната комисия по лишаване на нелегално добито имущество, правист, юрист. В КПКОНПИ влезе също Пламен Йоцов, магистър по изчислителна техника, шпионин в НСС, чиновник на Министерство на вътрешните работи, ДАНС. Силвия Къдрева, магистър по библиотечни и осведомителни науки, стана третият член на комисията.

При представянето на кандидатурите ръководителят на КПКОНПИ Пламен Георгиев се стимулира, че познава персонално номинираните, работили са дружно и има доверие в тях, те са специалисти. Имаме към този момент три реализации по противопоставяне на корупцията, акцентира Георгиев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР