С ген. Атанасов бяхме заедно години наред, когато беше част

...
С ген. Атанасов бяхме заедно години наред, когато беше част
Коментари Харесай

Борисов: Проф. Габровски сам си събира екип, който да е отдалечен от всички партии

С ген. Атанасов бяхме дружно години наред, когато беше част от Реформаторския блок. Той е прочут с това, че неговите изказвания не са истина. Това разяснява водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. 

На мен ми е забавно какво мисли за Gemcorp. На мен ми е забавно какво мисли за декларацията на за украинската православна черква. Щеше да ми е забавно да го чуя за какво не одобриха горивото да се продава с 1 лева по-евтино. Това са проблемите на хората. Видях през вчерашния ден президента Радев да приказва по две доста значими тематики. Миграционният проблем може да бъде спрян единствено със съдействието на Турция. Това, което години вършим и когато пристигнаха Атанасов и сходни разградиха България и тя се трансформира в главен дом на трафикантите. Затова загубихме уважението на доста страни в Европа. Преди години нулева миграция при и при мен, в този момент виждате какъв безпорядък. Всеки ден служители на реда задържат каналджии, уточни Борисов. 

По думите му по отношение на реализирането на първия мандат е имало два разновидността – чисто партиен и експертен. 

Проф. Габровски самичък си събира екип, който да е далечен от всички партии. Всички хора питат ще има ли държавно управление, хаосът към този момент е голям. За мен това е единственият работещ вид да се направи държавно управление с къс живот да се одобряват неотложни неща, значими за хората и страната. 

Борисов означи, че това не е кабинет на, то е единствено подкрепено от партията. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР