С гадже отпразнува 15-ия си рожден ден талантливата певица Крисия.

...
С гадже отпразнува 15-ия си рожден ден талантливата певица Крисия.
Коментари Харесай

Крисия забрави Слави, с гадже празнува рождения си ден

 С гадже отпразнува 15-ия си рожден ден надарената певица Крисия. Тийнейджърката показа морски кадър от персоналния си празник в събота, на който държи " мъжка " ръка. Композицията на фотографията е известната международна мода follow me (от англ. " последвай ме " ), при която момичето се вижда на фотографията, а момчето остава прикрито и се появява само ръката му. Реално това е първата фотография на певицата с избраника на сърцето й. Двамата са били на родното Черноморие за рождения ден на дребната артистка. Снимката тя придружи с текст " вечно ", правейки евентуално опит да засвидетелства обич за безконечни времена.

Крисия настойчиво крие кой е приятелят й, само че в общественото пространство към този момент циркулира информация. Според слуховете това е Ясен Владимиров, който също е на 15 години. Двамата учат дружно в Националното музикално учебно заведение " Любомир Пипков " в София, където се срещат. Макар че връзката им е още детска, двамата към този момент вървяха дружно на отмора и се плацикаха в басейн, само че още веднъж не се снимаха дружно.

Младежите споделят една компания, която обикаля по кафенета в столицата и постоянно събиранията им са белязани от песни и танци, оповестява " България Днес ".

Крисия беше спрягана за гадже и на сина на футболиста Валери Божинов. С дребния Валерко са в компанията и имат снимки дружно, само че те са просто другари и няма нищо повече сред тях.

" На тази възраст искаш - не искаш би трябвало да пораснеш. Оттук-нататък би трябвало да съм по-сериозна във всичко ", съобщи с година по-голямата Крисия. За персоналния си празник тя получи трогателен подарък от родителите си - те ще финансират първия й видеоклип, който ще бележи началото на независимата й кариера. В парчето няма да се пее за обич, а за проблемите на подрастващите.

През предходната година тя напусна " Шоуто на Слави ", откакто месеци наред нямаше никакви задължения и се усещаше тъжна и лимитирана откъм изяви. След раздялата си с Дългия тя още веднъж има доста концерти и се радва на свободата си. Прави усещане, че в последните си изявленията Крисия към този момент не загатва името на телевизионния водещ. Въпреки че той я откри за огромната сцена, тийнейджърката тежко е претърпяла, че Слави не е траял да я постанова и да й обезпечава изяви като неин наставник.

Крисия признава още, че наред с хилядите фенове има и доста хора, които са държат злонамерено с нея. Но се пробва да не им обръща внимание и да продължава да преследва задачите си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР