С евролидерите се обединихме около позицията, че на предстоящата срещата

...
С евролидерите се обединихме около позицията, че на предстоящата срещата
Коментари Харесай

Премиерът Кирил Петков: Изцяло подкрепяме Украйна в борбата й за свобода

С евролидерите се обединихме към позицията, че на идната срещата във Версай би трябвало да приказваме в един глас, тъй като не може една страна напълно да нарушава интернационалните закони и да бомбардира друга страна.

Това съобщи министър-председателят Кирил Петков пред медии откакто организира онлайн среща с евролидерите преди идната неофициална среща на държавните и държавните ръководители на страните членки на Европейски Съюз, която ще се състои във Версай на 10 и 11 март.

Премиерът бе безапелационен, че Европейският съюз твърдо работи глобите против Русия да се ползват с оптимално огромна мощ, само че в сегашния миг не е допустимо да бъде спрян вносът на нефт и на газ. „ Работим по всички сюжети, само че до момента в който нямаме същинска диверсификация, сме подвластни и тематиката би трябвало да е голям приоритет за България “, акцентира министър-председателят. В този подтекст Кирил Петков ще посети идната седмица гръцката газова връзка, с цел да оцени напредъка по построяването й.

„ Първият огромен боязън на опозицията е, че макар всичките рецесии, ние работим целеустремено, с цел да достигнем до хората, които са били част от огромната корупция в България. И това са те. Да, те в действителност нямат време и би трябвало да вършат всичко допустимо, с цел да не се стигне до отмъщение, съд или прокуратура “, акцентира още министър-председателят Петков пред медиите. По думите му по тази причина опозицията работи за ново ръководство още от първия час на встъпилото в служба сегашно държавно управление.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР