С евернокорейският лидер Ким Чен-ун се "закле тържествено" да преведе

...
С евернокорейският лидер Ким Чен-ун се "закле тържествено" да преведе
Коментари Харесай

Ким Чен-ун се закле тържествено, вижте защо

С евернокорейският водач Ким Чен-ун се "закле тържествено " да преведе страната си сполучливо през задълбочаващите се стопански проблеми. Той направи това в последното от поредност значими партийни съвещания, на които призна за продоволствена рецесия и прикани съпартийците си да се готвят както за разговор, по този начин и за борба със Съединени американски щати, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

В края на последното съвещание Ким "тържествено се закле "

от името на Централния комитет, че партията "със сигурност ще преодолее компликациите, които стоят на пътя на революцията ", заяви Корейската централна телеграфна организация (КЦТА).

North Korean leader Kim Jong Un “solemnly swore” to navigate his country out of economic troubles as he concluded a major ruling party meeting.
— CBS 21 News (@CBS21NEWS)
Севернокорейските държавни медии разпространиха изявлението му малко преди през днешния ден в Южна Корея да дойде специфичният делегат за Северна Корея на американския президент Джо Байдън Сун Ким за диалози за изпадналата в застой нуклеарна дипломация със Севера.

На съвещанието на Централен комитет Ким също по този начин стегна дисциплината

в ръководещата Корейска трудова партия и назначи нови членове в могъщото й Политбюро, добави КЦТА, представена от Ройтерс. Централен комитет на партията организира пленарно съвещание за четвърти и финален ден, на което прегледа организационни и идеологически въпроси, свързани с централния си управителен орган.

Някои членове на ръководствотоo са изразили "дълбоко страдание за това, че не са изпълнили упованията " ,

откакто Ким показал "сериозни проблеми " с метода им на живот, заяви КЦТА без повече детайлности. Могъщото Политбюро на Централен комитет също по този начин избра Те Хьон-чол, заместник-председател на Президиума на Върховното национално заседание, за собствен нов член, както и У Сан-чол, чиновник в партийната Централна контролна комисия, за кандидат-член, уточни КЦТА.

Централен комитет заседаваше от вторник.

На съвещанията в предходните дни Ким прикани за ограничения за справяне

с "напрегнатата " продоволствена обстановка, за която той уточни като причина пандемията от ковид и миналогодишните тайфуни. Призова и за подготвеност както за разговор, по този начин и за борба със Съединени американски щати в първото си непосредствено изявление за държавното управление на Байдън.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар Креативната реклама: “Да бъдеш или да не бъдеш? Този въпрос си задава млад западноевропейски принц, държащ череп в мрачно гробище. Какво му е дал отговор черепът… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.Последни " Амнести интернешънъл " прикани да бъде разследвана ролята му в извънсъдебните изтезания на хиляди политически пандизчии през 1988 г.Разгледайте нашата изложба, с цел да откриете кой е цветът, който дава мощ на вашата зодияНово изследване потвърждава изгодите от първото хранене за деняГлавата на православната черква беше признат в болница преди дниНедоволни поданици на Драгоман излизат на проява против забавеното създаване на мост на автомагистрала „ Европа ”Звездите са известни със своите странности, само че да опаковаш Lamborghini Urus във вълна извън и вътре… това си е чиста проба нелепост.Според здравния министър имунизирането е най-сигурният метод да отпаднат меркитеПроверките на границата се правят бавноНа парламентарните избори на 11 юли за пръв път във всички секции с над 300 гласоподаватели ще се гласоподава напълно машинноКоронавирусът по-често визира хора, страдащи от диабет, затлъстяване, хронични сърдечни заболявания, пушачитеИ след цялостна имунизация някои хора по този начин и не построяват имунитет против Ковид-19. Какви са аргументите? И кои са най-уязвимите групи?Православната черква е открила на този ден особено свещенодействие в памет на умрелите християниМаксималните температури ще бъдат сред 22° и 27°Общият брой на доказаните случаи на заразяване в България към този момент е 420 964Водата заля улиците на Ялта, носейки коли и стигайки до вторите етажи на постройките
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР