С екстравагантно модно шоу, в стила на Вивиан Уестуд, бе

...
С екстравагантно модно шоу, в стила на Вивиан Уестуд, бе
Коментари Харесай

Пънк и вино за премиерата на автобиографията на Вивиан Уестуд


С екстравагантно фешън шоу, в стила на Вивиан Уестуд, бе показана автобиографичната книга за дизайнерката, която от няколко дни към този момент се предлага и на българския хартиен пазар.

Дизайнерката Антоанета Костова показа проява на дрехи, прически и стил; стилистът, фотограф и актьор Мариета Ценова сподели достоверни фрагменти от ревюта на Вивиан Уестуд в Париж, а събитието събра едни от най-цветните хора в столицата.

Винен сътрудник на събитието бяха модерните виновност на маза New Bloom. Те се включиха с най-новата си серия – едноименната New Bloom, в която участват неповторимите за България сортове като Дорнфелдер и Регент. И тъкмо в духа на Вивиан Уестуд и от избата залагат на нови, непознати и смели стилове. Това е единствената българска винарна, която отглежда и предлага на пазара Дорнфелдер и Регент.




“Подкрепяме премиерата на тази книга, тъй като откровено се възхищаваме на стила и отношението на дизайнерката към света “, описаха от избата производител.

„ Майката на пънка “ стартира своята кариера още в през 70-те години в Лондон дружно със Малкъм Макларън - управител за Sex pistols. Двамата пишат текстове за фамозната тайфа и се грижат за външния тип на пънк бандите, които се роят в Лондон по това време. В днешни дни тя прави фешън ревюта, чиито дела са свързани с запазване на природата, на планетата и екологичната гражданска война. Неслучайно за винен сътрудник на събитието бяха определени точно виновността New Bloom, чието мото е „ Чудесата на природата “.

„ С тази серия отдаваме респект на най-важната буря в нашата работа като винопроизводител – а точно природата. Затова и отделяме толкоз доста ръчна работа в цялостното им основаване “, разясниха от New Bloom Winery. Автобиографичната книга се издава от издателство Colibri.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР