"С екипа на Стефан Янев сме в добра комуникация. Но

...
"С екипа на Стефан Янев сме в добра комуникация. Но
Коментари Харесай

Kой влиза в новия проект около Янев и Манолова ясно до 2 седмици 


"С екипа на Стефан Янев сме в добра връзка. Но обществената опция ще има други лица. Естествено ние ще си сътрудничим и ще работим дружно, тъй като гледаме в една посока ". Това разяснява пред Българска национална телевизия водачът на Изправи се. БГ Мая Манолова и добави, че по-социално ангажирани хора от тези в "Продължаваме смяната " ще вземат участие в нея и до две седмици ще стане ясно всичко. Поводът е за коментарът й желанието за съставяне на нова лява партия.

Иначе съгласно Манолова резултатите от трите ареста са на път да занулят резултатите от тригодишна борба, на митингите на хората. "Не знам какво са очаквали от Министерство на вътрешните работи и превителството. Реанимират ГЕРБ и Борисов на политическата сцена. ", сподели тя.

И добави; "Не знам на какво са разчитали ръководещите, те изгубиха и осведомителната война. Не могат да чакат подпомагане от прокуратурата, това е ясно, само че трябваше да го знаят. Още повече, че правосъдната промяна въобще не е почнала - не е закрито спецправосъдието, измененията в КОНПИ - няма импортиран законопроек ".

Манолова посочи, че огромният й укор за 100 дни на кабинета е, че са забавили правосъдната промяна. Според нея в случай че изтърван самодейността, опозицията ще я поеме. По думите й държавното управление показва беззащитност, неявяване от действителните проблеми на хората. По думите й те не могат да се оправят с рецесиите, които се сипят от всички страни, а хората желаят това ръководство да се оправи.

Според нея обществената политика на държавното управление е неуспех. "Хората чакат не агитация, а дейности и резултати. Една от главните неточности на това ръководство е парцелирането на властта сред обособените партии, феодализирането й, акцентира Манолова.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР