С едва скрита заплаха Летиция Джеймс, главният прокурор на Ню

...
С едва скрита заплаха Летиция Джеймс, главният прокурор на Ню
Коментари Харесай

Правните неволи на Доналд Тръмп добавят нов обрат към заплетената история на кулата на Уолстрийт

С едвам скрита опасност Летиция Джеймс, основният прокурор на Ню Йорк, загатна една от постройките на Доналд Тръмп, откакто завоюва съвсем половин милиард- присъда против някогашния президент за машинация в долари.

„ Готови сме да подсигуряваме, че присъдата ще бъде изплатена на нюйоркчани “, сподели Джеймс пред ABC News след февруарското решение. „ И да, виждам 40 Wall Street всеки ден. “

Тръмп в петък разгласява гаранция за покриване на обособена присъда от 83 милиона $ за клюка на писателката Е Джийн Карол. Тъй като часовникът тиктака на по-голямото заплащане, спекулациите са необуздани за това кои активи той може да бъде заставен да продаде или заложи като поръчителство за гаранционна облигация - или кои може да са ориентирани към Джеймс.

Финансовият областен офис постройката може да не е „ розовата пъпка на Тръмп “, както неотдавна разказа един прочут обичания си клуб Mar-a-Lago. За разлика от Тръмп Тауър, това не е неговият персонален адрес и източникът на позлатената му история за генезис.

В...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР