С едноминутно мълчание в памет на жертвите от наводненията в

...
С едноминутно мълчание в памет на жертвите от наводненията в
Коментари Харесай

Откриха Световната купа по паркур в София с едноминутно мълчание

С едноминутно безмълвие в памет на жертвите от наводненията в Царево през днешния ден в столицата беше открита Световната купа по паркур. Официални посетители на късата гала бяха Мирослав Боршош - заместник-кмет по направление „ Култура, обучение, спорт и юношески действия “ в Столична община, Чарлз Перие – президент на комисия „ Паркур “ към Международната федерация по гимнастика, Йордан Йовчев – ръководител на Организационния комитет и Красимир Дунев – президент на Българската федерация по гимнастика.


„ В този печален да България ден откриваме международната купа по паркур в София. Благодарен съм на Българската федерация по гимнастика и персонално на Красимир Дунев и Йордан Йовчев за неуморната работа и страхотната организация на това съревнование. Благодаря за напъните, които поставят за развиването на спорта и за одобряването на София като един от най-хубавите градове – домакини. Пожелавам триумф на всички състезатели и дано най-хубавите победят, като се надявам въпреки всичко те да са българи “, обърна се към участниците Мирослав Боршош.

„ Приветствам ви с добре пристигнали в София. За нас е голяма чест за трета поредна година да организираме международната купа. Благодарим за доверието, което ни гласоподава Международната федерация по гимнастика. Благодаря на всички, че сте тук. Благодаря на Министерството на младежта и спорта и на Столичната община за оказаната поддръжка. Признателност и за нашите спонсори, само че най-много желая да благодаря на целия учредителен комитет, който постави страхотни старания да провежда това съревнование. Благодаря ви и на добър час на всички “, показа пък легендата Йордан Йовчев.


Междувременно българската представителка в дисциплината скорост (жени) Ксения Момчилова преодоля днешната подготовка с пето време и ще взе участие в полуфинала на следващия ден от 17:15 часа. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР