С единадесет пожара се борят служители на Югозападното държавно предприятие

...
С единадесет пожара се борят служители на Югозападното държавно предприятие
Коментари Харесай

Почна се! 11 пожара върлуват у нас сега

С единадесет пожара се борят чиновници на Югозападното държавно дружество (ЮЗДП) сега, оповестиха от там. Гасенето е извънредно мъчно, поради поривистия ураганен вятър.

В гасенето на пожарите вземат участие чиновници на ЮЗДП, дружно с пожарникари. Четири от пожарите са в региона на териториалното отделение " ДГС Невестино ", един – на територията на " ДГС Осогово ", един – " ДГС Кюстендил ", един – " ДГС Дупница ", два - в  района на Търговско предприятие " ДГС Тетевен " и по един в Гоце Делчев и " ДГС София ", споделя говорителката на предприятието Ирина Жерева.

Пожарогасенето е доста мъчно и се усложнява непрестанно поради бурния вятър. На повече от местата пожарите са засегнали най-вече треви и шубраци, на две места е наранена и гора, най-вече широколистна и по-малко иглолистна. Вероятните аргументи са човешка немарливост. " Работи се и по следствие на други аргументи, само че за момента няма данни за съзнателно причиняване на пожарите ", споделиха още от предприятието. От там прибавиха, че пожарите са пламнали следобяд за минути.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР