"С един дипломатичен тон Брюксел ни казва неща, които ние

...
"С един дипломатичен тон Брюксел ни казва неща, които ние
Коментари Харесай

Анализатор: В доклада на ЕК не откривам нещо, което досега да не сме знаели

"С един изкусен звук Брюксел ни споделя неща, които ние към този момент знаем. В отчета не откривам нещо, което до момента ние да не сме знаели, че е проблем на медийната среда в България. Под този изкусен звук се виждат и съответни рецензии. Те надалеч не навлизат в дълбочината на проблемите на българските медии “. Това разяснява пред БНР медийният анализатор Весислава Антонова по отношение на оповестения отчет на Европейска комисия за върховенството на закона.

За следващ път сме очевидци на това, че не е значимо с каква информация разполагаш, а по какъв начин тъкмо я интерпретираш, акцентира Антонова.

"Тези, които непременно желаят да останат във властта и да защитят по някакъв метод напъните си, гледат на този отчет през розови очила. По-критично настроената част от обществото и от политическите субекти, подчертават върху рецензиите с вярата, че нещо може да се промени ", добави Весислава Антонова.

Според Антонова Брюксел ни споделя, че на хартия имаме закони, имаме правила, имаме регулация и саморегулация, само че когато вникнеш в детайлите се вижда, че в действителност тези нормативни документи остават единствено на хартия и нямат действителен живот в медийното пространство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР