С един ден по-късно от предвиденото ще пристигне в България

...
С един ден по-късно от предвиденото ще пристигне в България
Коментари Харесай

Полет забави Силвано Пранди, Професора пристига в София днес

С един ден по-късно от плануваното ще дойде в България италианският селекционер на мъжкия народен тим по волейбол Силвано Пранди.

Закъснение на полета от Торино до Рим стана причина треньорът да не успее за прекачването в столицата. Билетът на Пранди от Рим за София е презаверен за през днешния ден.

След идването си селекционерът ще мине тест за ковид и след излизането на резултата ще стартира работа с волейболистите.

Националите са на лагер в София от 22 юни. Подготовката ще продължи до 15 август. Във федерацията взеха решение да има летен лагер, макар че през тази година националите няма да имат мачове поради ковид.
 Силвано Пранди и треньорите на Съединени американски щати Сърбия и Иран в Пловдив @@@

Европейската конфедерация реши подготовка за континенталния шампионат следващата година да се състои в Израел през януари. Освен домакините и България в шампионата от дните сред 7-и до 17-и ще взе участие и Австрия. Отборите ще изиграят по два мача между тях.

Победителите в 7-те квалификационни групи, както и 5-те втори тимове с най-хубави индикатори, ще се класират за присъединяване на европейското състезание.

Полша, Чехия, Естония и Финландия ще бъдат домакини на шампионата.

" 24 часа "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР